top of page

Cursus 'Ontdek de kunst in jezelf’ voorjaar/najaar

Twee keer per jaar start er een cursus ‘Ontdek de kunst in jezelf". Het doel van de cursus is je beeldend leren uiten op een vrije manier met allerlei materialen en verschillende technieken. Daarnaast zul je ervaren dat je meer geniet van het kunstzinnig bezig zijn wanneer je niet te snel oordeelt over je werk of jezelf. Het proces is belangrijker dan het resultaat. Hoe meer je het eindresultaat los kunt laten, hoe meer je geniet van wat je creëert en hoe meer je verrast zult worden door je eigen werk. 

 

Je hoeft geen ervaring te hebben in kunstzinnig werken of materiaalkennis te hebben. 

Het enige dat je nodig hebt is een open houding bij het maken van de opdrachten. 

Foto's%20workshop%20Fantasie%20deel%202%

Cursus ‘Ontdek thuis de kunst in jezelf’ voorjaar/najaar

Door de coronamaatregelen die sinds maart 2020 van kracht waren, zijn de lessen die normaal gesproken klassikaal plaats vinden in groepen, omgezet naar thuislessen. ‘Ontdek de kunst in jezelf’ werd hierdoor ‘Ontdek thuis de kunst in jezelf’. De lessen maak je thuis aan de hand van een uitgebreide lesbeschrijving met foto’s. Voor vragen kun je altijd bellen, mailen of appen.

 

Wanneer je werk klaar is lever je hiervan foto’s in via mail of app en ontvang je een verslag van alle inzendingen. Zo deel je de beelden en ervaringen met de rest van de deelnemers. Je maakt op afstand samen kunst! 

 

Er start ieder voorjaar en najaar naast de cursussen op locatie ook een thuiscursus.

Les 6 Marit EvdL def.jpg
bottom of page